Poziv na dodatni oprez i strpljenje zbog radova na nadvožnjaku 

Radi izvođenja radova sanacije od utorka, 23. travnja za sav promet vozila zatvoren je nadvožnjak „Varteks“ u Gospodarskoj ulici u Varaždinu. Zatvoren je od raskrižja s Zagrebačkom ulicom do raskrižja sa Istočnom obilaznicom (kružni tok).
Za vrijeme privremenog zatvaranja,  promet vozila odvija se obilazno Zagrebačkom ulicom i Istočnom obilaznicom uz postavljenu privremenu signalizaciju.
S ciljem bolje protočnosti izvršeno je  reprogramiranje semaforskog uređaja na raskrižju Zagrebačke i Gospodarske ulice,  dok je novom prometnom signalizacijom Zagrebačka ulica postala cesta s prednošću prolaza, a Gospodarske ulica sporedna cesta.
Ovim putem skrećemo pozornost i molimo sve sudionike u prometu, da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, da prilagode brzinu uvjetima i novonastalim okolnostima, te koriste alternativne pravce.
Također skrećemo pozornost na Cehovsku ulicu zbog povećanja prometa vozila kroz navedenu ulicu da sudionici u prometu budu dodatno oprezni kod prijelaza preko željezničke pruge.  Planirani završetak radova je 15. kolovoza 2019. godine.

leave a reply