Promotivne aktivnosti Policijske škole “Josip Jović” u Varaždinu

Policijska uprava varaždinska poziva sve zainteresirane građane da se u srijedu, 10. travnja od 10 do 12 sati, pridruže pripadnicima policije u i ispred sportske dvorane Druge Gimnazije Varaždin, Hallerova aleja 6a.
Naime, Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenuli su niz promotivnih aktivnosti kojima se promovira Policijska škola. Prva u nizu aktivnosti biti će predstavljanje raznih rodova policije. Tako će zainteresirani imati priliku vidjeti opremu i tehniku koju koriste temeljna, prometna, granična, specijalna, interventna i kriminalistička policija. Osim toga, predviđene su pokazne vježbe policijskih demo timova prilikom uprave i rukovanja vatrenim oružjem, demonstracija borilačkih vještina, uporaba sredstava prisile, prezentacija očevida kaznenog djela i prometne nesreće.
Također, svi zainteresirani će imati priliku na improviziranom poligonu provjeriti razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebnih za upis u Policijsku školu i dobiti sve potrebne informacije oko upisa i školovanja u Policijskoj školi.

leave a reply