Osječki adrenalinski sport show stiže u Zagreb, Varaždin i Rijeku

Ususret svojoj dvadesetoj obljetnici osječki Pannonian Challengea dovodi ovaj najveći festival ekstremnog sporta i u druge dijelove Hrvatske

I dok se zaljubljenici u ekstremne sportove kao i brojni bmx, skate i inline vozači iz cijeloga svijeta pripremaju za najveći ekstremno-sportski i glazbeni događaj u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, osječki Pannonian Challenge, neumorna ekipa koja stoji iza festivala otišla je korak dalje i najveću ekstremnu zabavu u ovom dijelu Europe odlučila je približiti drugim krajevima Hrvatske.

Challenge Tour imat će tri stanice, tri Hrvatska grada – Zagreb, Varaždin, Rijeku i tako upoznati tri hrvatske regije s Pannonian Challengeom, a posjetiteljima pružiti vratolomije koje se u Osijeku već tradicionalno mogu vidjeti svake godine na lijevoj obali Drave. Također, svi posjetitelji moći će vidjeti vratolomije budućih Olimpijaca, jer poznato je da BMX i skateboard postaju Olimpijski sportovi na Igrama u Tokiju 2020. godine. Uz spomenute discipline, Challenge tour će okupiti i najbolje inline vozače, stoga će i ljubitelji vratolomija na rolama doći na svoje.

„Stiže nam proljeće, a s njim i prilika za neke nove sportske priče. Stoga smo odlučili i ostatku Hrvatske pokazati sportski spektakl koji već dugi niz godina u Osijek dovodi vodeće ekstremne sportaše iz cijeloga svijeta. Challenge Tour Varaždin će ujedno biti u Prvenstvo Hrvatske u BMX freestyleu i to ne slučajno. To je rodni grad našeg najboljeg BMX vozača i svjetskog prvaka Marina Ranteša, stoga je ovo odlična prilika za pogledati kako uz Ranteša voze najbolji hrvatski BMX vozači.’ izjavio je Jurica Barać, organizator Pannonian Challengea.

Turneja ekstremnih sportova će svoje mjesto pronaći u Zagrebu (13. travnja), Varaždinu (27.4.) te Rijeci (11. svibnja), a mnogi se slažu da je to najbolja uvertira u ovogodišnji 20. po redu Pannonian Challenge, koji će se održati od 5. do 9. lipnja 2019.

Ne propustite vidjeti kako najbolji BMX, skate i inline vozači izvode spektakularne trikove i prepustite se adrenalinskoj zabavi.

Ulaz na sva događanja i svim gradovima bit će besplatan!

leave a reply