Konferencija “Mind the Gap” u Sračincu

Studentica Mateja Križnjak iz Sračinca, pod generalnim pokroviteljstvom Općine Sračinec, 1. ožujka 2019. organizira konferenciju pod nazivom “Mind the Gap”.
Konferencija će okupiti izuzetne govornike respektabilnih karijernih priča s ciljem poticaja mladih na proaktivnost i odvažnost u kreiranju vlastitih mogućnosti.
Ovogodišnji govornici konferencije su uspješni ljudi, koji će prema uzoru na poznati TEDx Talks prenijeti svoja životna i karijerna iskustva s mladim ljudima u publici.
Konferencija tako okuplja neka poznata lica, uspješne poduzetnike i mlade osobe koji su ostvarili zapažen uspjeh, ne samo u okvirima Republike Hrvatske, već i susjedne nam Slovenije.
Svoje uspješne poduzetničke i osobne priče tako će podijeliti: Rok Starič (Rok’s nut butter- SLO), Kaja Pavlinić (strart up Tinja, studentica FER-a), Frano Ridjan (novinar i voditelj HRT-a), Filip Ude (sportaš, Evita Fragrances), Teo Petričević (direktor ACT Grupe) i Ivica Kruhek (Co-founder &CEO Marker).
Ujedno, programe usavršavanja za ranije navedene kategorije sudionika, iznijeti će predstavnici Tehnološkog parka, Pučkog Otvorenog Učilišta i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.
– Namjera koja stoji iza organizacije ovakvog oblika neformalne edukacije jest prenijeti dio nekog mog ranijeg iskustva, ali prvenstveno motivirati mlade ljude i studente za njihov daljnji rad i dati im podršku u njihovom osobnom razvoju. Ujedno, ovakve se konferencije uglavnom događaju u velikim centrima, pa dobar dio mladih i ambicioznih ljudi ostane zakinut za jedno novo iskustvo. Očekujem da će konferencija biti dobar „vjetar u leđa“ za sve one koji su neodlučni, nedovoljno motivirani ili na korak da krenu u ostvarenje neke svoje poduzetničke priče. – izjavila je Mateja Križnjak, idejni pokretač ove konferencije.
Konferencija je namijenjena studentima, inovatorima, mladim poduzetnicima i poduzetnicima, početnicima i onima koji jednostavno traže inspiraciju i žele nešto novo naučiti.
Sve dodatne informacije nalaze se na web stranici konferencije: http://www.gapconf.eu , gdje se mogu rezervirati ulaznice. Jednako tako, sve preostale informacije, mogu se naći na FB stranici i Instagram profilu konferencije.
Zahvaljujući ovogodišnjim sponzorima i generalnom pokroviteljstvu Općine Sračinec, ulaz je za sve sudionike besplatan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook stranica: https://www.facebook.com/Mind-the-Gap-Konferencija-2243635605888730

leave a reply