Polufinale Europske Superlige u stolnom tenisu

Britanac i Iranac s Hrvatima u borbi za europski tron

U utorak 19. veljače 2019. u 18 sati u maloj dvorani Arena u Varaždinu bit će upriličen prvi susret polufinala Europske Superlige u stolnom tenisu između ekipe domaćina varaždinskog Life Class RC STARR-a i mađarskog Celldömölka.
Mađari, koji su osmerostruki prvaci svoje zemlje i dvostruki osvajači europske Superlige, nastupit će u svom najjačem sastavu kojeg čine igrači Peter Fazekas, Daniel Kriston i Marton Szita. Za Life Class RC STARR nastupit će aktualni svjetski prvak u ping-pongu Britanac Andrew Baggaley, mladi reprezentativac Irana Sorrosh Amiri nia, potom Frane Runjić, Leon Šantek, i igrač-trener Ronald Redjep.
– Pozivam sve stolnotenisače iz sportskih škola kao i pojedince te rekreativce da uživo pogledaju meč polufinala europske Superlige i uživaju u vrhunskom stolnom tenisu, obzirom da taj sport okuplja više od tisuću igrača, rekreativaca i amatera s našeg područja – ističe Ronald Redjep. Obzirom da nas u utorak u Areni očekuje najveći europski klupski sportski događaj na našem području, uvjeren sam kako će ga doći pogledati brojni zainteresirani gledatelji – napominje Redjep, i dodaje kako kao voditelj regije Sjever poziva trenere da okupe djecu na ovom vrhunskom stolnoteniskom događaju.
Ulaz na polufinalni susret Europske Superlige u stolnom tenisu u utorak 19. veljače od 18 sati u varaždinskoj Areni je besplatan, a svi će posjetitelji biti nagrađeni s 1+1 ulaznicom za kupanje u Termama Sveti Martin.
Drugi se uzvratni susret polufinala Europske Superlige između Celldömölka i Life Class RC STARR igra u Mađarskoj za tjedan dana – u utorak 26. veljače.

leave a reply