KOZa kviz općeg znanja vraća se u Varaždin!

U sklopu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa, velikog pubkvizaškog natjecanja tijekom kojeg ćemo u 15 gradova diljem Hrvatske u partnerstvu s LAŠKO pivom održati čak 70 kvizova, čak četiri kviza održat ćemo u Varaždinu, koji nam je zbilja ostao u lijepoj uspomeni. Prvi kviz u sklopu kupa odigrat ćemo u dobro nam poznatom Bardu (Ivana Kukuljevića 13) u nedjelju, 17. veljače s početkom u 18 sati.

KOZa, kviz općeg znanja, veseo je i dinamičan kviz sastavljen od stotinjak pitanja raspoređenih u šest raznovrsnih kategorija (OPĆI KAOS, ČIJA MAMA CRNE BREGE DERE, MULTIMEDIJALNA KALJUŽA, 15 RAZLOGA ZAŠTO TE MRZIM, PLIMNI VAL, TOČNO U PODNE). Naš glavni pokrovitelj LAŠKO, uz pomoć drugih sponzora koje ćemo uskoro najaviti, osigurao je super nagrade za najbolje i najuspješnije ekipe. Pobjednička ekipa varaždinske KOZe, naravno, osvojit će i ekskluzivnu pozivnicu za veliko finale kupa koje ćemo u lipnju odigrati u Zagrebu.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 10 kuna po glavi, a zbog ograničenog broja stolova u Bardu molimo sve zainteresirane da svoje ekipe prijave što je prije moguće putem ove poveznice:

Vidimo se u nedjelju u Bardu na trećoj po redu varaždinskoj KOZi. LAŠKO pivo i mi vam se veselimo!

Više o Laško predstavlja: KOZa kvizaškom kupu pročitajte ovdje: http://koza-kviz.com/2019/01/30/lasko-predstavlja-koza-kvizaski-kup/

leave a reply