Jubilarni 10. TJEDAN SMIJEHA

Jubilarno 10. izdanje Tjedna smijeha ove će godine u 10 dana održavanja, od 08. do 17. ožujka 2019. godine, ugostiti ukupno 55 predstava- komedija Kerekesh Teatra i gostiju.

Deseti Tjedan smijeha ove će se godine održavati u gradovima: Varaždin, Ludbreg, Lepoglava, Varaždinske Toplice te općinama i mjestima: Cestica, Sračinec, Petrijanec, Donji Kneginec, TrnovecBartolovečki, Ljubešćica, Vinica, Sveti Ilija, Hrastovsko, Donja Voća, Jalžabet, Maruševec(Varaždinska županija) i Strahoninec(Međimurska županija).

Ulaznice za program festivala u Varaždinu mogu se kupiti na blagajni HNK u Varaždinu te putem web stranice http://online.hnkvz.hr/ (Cijene ulaznice iznose od 20- 60 kuna).

Ulaznice za predstave u Ludbregu, Lepoglavi i Varaždinskim Toplicama bit će u prodaji od 11. veljače 2019. u POU „Dragutin Novak“ Ludbreg, TZ Grada Varaždinske Toplice i TKIC Lepoglava.

Ulaznice za predstave u ostalim općinama i mjestima moći će se preuzeti/ kupiti na prodajnim mjestima u navedenim općinama/ mjestima.

Više informacija o festivalu bit će dostupno i na Web stranicama www.kerekesh-teatar.hr.

leave a reply