4. Humana akcija “DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”

Božićnu čaroliju" nakon Splita, Zadra nastavljamo u Varaždinu..

4. Humana akcija “DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”, koju organizira Dječji klub Dalmalino održati će se u OB – VARAŽDIN, na Odjelu za pedijatriju, 17.prosinca ( ponedjeljak ) 2018.g. s početkom u 13,00 sati. Sudjeluju: Snjegulica, Dječja i tamburaška sekcija KUD-a Toplice i Varaždinske mažoretkinje. Kako je igra i zabava najbolji način komunikacije s djetetom, posebice u stresnim situacijama, Dalmalino animatori i suradnici glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširilo i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Šibenik, Rijeka, Varaždin, Pula, Zadar, Osijek, Dubrovnik.. ).

Cilj: Humanizacija boravka djece koja se liječe u bolnici, promicanje i provođenje vrijednosti usmjerene općem javnom dobru i potrebama zajednice.

leave a reply

Izdvojeno