20. Poslovno turistička burza PUT

Sadržajan susret turističkih radnika

U srijedu, 14. studenoga, u hotelu Turist u Varaždinu, uz domaćinstvo Grada Varaždina te Turističke zajednice grada Varaždina, počinje tradicionalni hrvatski godišnji susret poslovnih subjekata iz sektora putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih odredišta – poslovno turistička burza PUT, koja se svake godine održava u drugoj Hrvatskoj destinaciji.
Cilj ovog događanja, koje je ove godine okupilo 170 sudionika iz preko stotinu poslovnih subjekata iz šest zemalja (Bosna i Hercegovina, Češka, Hrvatska, Mađarska, Slovačka, Slovenija), je predstavljanje hrvatske turističke ponude domaćim i inozemnim organizatorima putovanja te njihovo upoznavanje s novostima i programima pripremljenim za turističku 2019. godinu.

U okviru burze, u četvrtak 15. studenoga održati će se i svečanost dodijele tradicionalnih godišnjih nagrada Simply The Best za 2018. godinu koje zajednički dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia. Nagrade se dodjeljuju za kreativnost, inovativnost te razvoj i unapređenje ukupne turističke ponude destinacije.

Posljednjeg dana Burze sudionici će slušati predavanje i razgovarati o organizaciji hrvatskog turizma i novim zakonskim rješenjima.

leave a reply