Nova web stranica Glazbene škole u Varaždinu- glazbena.hr

„U godini prebogatoj događanjima kojima slavimo 190 godina djelovanja naše Škole potrudili smo se obnoviti i našu mrežnu stranicu. Izrazito smo ponosni što je Škola postala vlasnikom domene www.glazbena.hr. Jednostavnost u nazivu domene govori sve – dovoljno je reći glazbena, a da znamo o kojoj je to školi riječ.“
Ovim je riječima mr.sc. Davor Matačić, ravnatelj Glazbene škole u Varaždinu zaželio dobrodošlicu svi sadašnjim, ali i budućim posjetiteljima i korisnicima nove web stranice Glazbene škole u Varaždinu. Novom mrežnom stranicom Glazbena škola u Varaždinu osuvremenila je svoj izgled, a istovremeno je i pojednostavila pristup informacijama. Od važnijih novina ravnatelj je istaknuo uvođenje newslettera, otvaranje kluba bivših učenika- Alumni Glazbene škole u Varaždinu i mogućnost doniranja Glazbenoj školi ili čak i stipendiranja nekog od učenika Glazbene škole u Varaždinu. Ovim novim „zahvatima“ Glazbena škola nastoji unaprijediti i potaknuti komunikaciju kako bi roditelji, učenici i drugi imali što bržu i neposredniju komunikaciju.
Otvaranjem kluba Alumni Glazbene škole, Glazbena škola u Varaždinu želi da njeni učenici po završetku svojeg školovanja ostanu u što prisnijoj vezi sa svojom Školom, dok putem newslettera nastoje pravovremeno doprijeti do svih zainteresiranih, kako bi svi uvijek imali potrebne informacije o produkcijama, koncertima, seminarima, natjecanjima i brojnim drugim događanjima koje priređujemo u Školi i izvan nje.
Pozivamo Vas sve da posjetite novu stranicu Glazbene škole u Varaždinu!

leave a reply