Filatelistički komplet poštanska marka 7. gardijska brigada “PUMA”

cof

U suradnji sa Hrvatskom poštom i Hrvatskim savezom filatelista, slijedom događaja izdavanja poštanske marke 7. gardijska brigada „PUMA“ koju smo svečano promovirali u Hrvatskom saboru 17.10.2017. godine i koja je proglašna za najljepšu hrvatsku marku 2017., dovršena je i posljednja faza izrade filatelističkog kompleta pošanske marke 7. gardijska brigada „PUMA“.

cof

Hrvatski savez filatelista, u suradnji s Hrvatskom poštom i Udrugom veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, dovršio je i izdao esej koji je u samostalnoj Republici Hrvatskoj tek 7. esej o nekoj poštanskoj marki. Na eseju je po fazama predstavljen tisak marke u različitim bojama te svi elementi prigodne poštanske marke izdane od strane Hrvatske pošte.

Obavještavamo sve zainteresirane filateliste i članove Udruge, bivše pripadnike 7. gardijske brigade, obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ da esej mogu naručiti preko Udruge na kontakte Emilija Hlišć 095 230 06 50 i Robert Puja 095 906 48 24 ili osobno u prostorijama Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, Harambašićeva 34, Varaždin, radnim danom od 8,00 – 15,00 h.

leave a reply

Izdvojeno