Mladež HDZ-a Grada Varaždina obilježila Međunarodni dan starijih osoba

Gradski odbor mladeži HDZ-a Grada Varaždina danas je uz predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Grada Varaždina Damira Habijana posjetio korisnike Doma za starije i nemoćne u Varaždinu kako bi obilježili Međunarodni dan starijih osoba.

Mladi su s korisnicima Doma popričali o raznim temama, načinu života u Domu, njihovim potrebama i idejama kako im pomoći da im život u Domu bude bolji i kvalitetniji te im podijelili prigodne poklon pakete.

Korisnici Doma naša su “zlatna generacija” koja je tijekom svog života svojim radom, idejama i zalaganjem doprinijela razvoju našeg grada u cjelini i na tome im moramo biti zahvalni. Upravo zato je važno da se naših starijih sugrađana sjetimo tijekom cijele godine.

Predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Varaždina Ivan Salopek naglasio je da je briga za starije osobe jedan od važnijih dijelova programa i aktivnosti Mladeži koja se ocrtava kroz brojne humanitarne i dobrotvorne akcije tijekom cijele godine.

Damir Habijan čestitao je Međunarodni dan starijih osoba svim prisutnim korisnicima: “Drago mi je što smo ovdje među vama i što ste nas ovako srdačno dočekali i primili. Još uvijek se sjećam vašeg nastupa od prošle godine kada ste nam svima izmamili osmijeh na lice. Danas smo ovdje kako bi vam osobno čestitali vaš dan, ali i kako bi porazgovarali s vama, saslušali vas i podružili se. Također, ovdje smo kako bi vam zahvalili na svemu što je svatko od vas dao za naš grad, koji bez vašeg rada i zalaganja ne bi bio ovakav kakav je danas. Briga o vama dužnost je cjelokupne zajednice i želim da znate kako imate našu podršku i da smo svjesni brojnih izazova s kojima se svakodnevno susrećete u ovoj životnoj dobi. Vjerujem da smo našim posjetom barem malo doprinijeli podizanju svijesti o važnosti vaše uloge u zajednici kao i o važnosti toga da vam se omogući kvalitetan i aktivan život koji ste zaslužili.”

leave a reply

Izdvojeno