Soul II Soul i The Brand New Heavies najavili uzbudljivi glazbeni vikend

Srijeda na Špancirfestu je ponovno napunila Varaždin, a kada je navečer Dubioza kolektiv održala uličnu svirku u Kranjčevićevoj ulici, festival je eksplodirao.

 

 

 

 

Večernji program bio je u znaku neo-soul i funky zvuka 90-tih. Na Starome gradu svirali su The Brand New Heavies koji su potpuno osvojili publiku te kultni Soul II Soul. Ta su imena u Varaždin privukla brojne obožavatelje zavodljivog soul, funk, r’n’b i acid jazz zvuka iz cijele Hrvatske i najavila uzbudljiv glazbeni vikend, koji će kulminaciju imati svirkom velikih UB40 u subotu.

Četvrtak će biti sunčan i vruć, a cjelodnevni program donosi brojne ulične izvedbe s promjenom da će popularni štulaši Stelzen Art umjesto dva, imati čak tri izlaska – u 17, 19.10 i 21 sat (Franjevački trg). U Kreativnici će u 18 sati biti održana zanimljiva radionica izrade uzoraka na tekstilu Caspar designa, koja će se ponoviti još samo jednom – u subotu između 10 i 12 sati.

Navečer na Stari grad stiže Zabranjeno pušenje (22h), na Korzu svira Genova (20h), a kod Grgura će mini-reprizu imati Noć mjuzikla (20h). Pretposljednja od hit-komedija koje se igraju kod vile Bedeković “Pokopaj me nježno” Teatra Kerekesh na rasporedu je u 21 sat (ulaznice na spancirfest.com/events/pokopaj-me-njezno/). Ulicama će nas zabavljati brojni perfomeri i svirači – osim već spomenutih Stelzen Art s nama su još uvijek šarmantni i duhoviti Circo Puntino i El Cric.

GALERIJA fotografija

leave a reply