2. Rotary Moto Rally Plus 2018.

Pozivamo vas na sudjelovanje u humanitarnoj akciji Rotary Moto Rally Plus (RMRP) koja uključuje ljude iz gotovo cijele Lijepe naše od zagorskih brega do plavoga Jadrana, točnije od Varaždina, preko Zagreba i Karlovca do Rijeke, od koje se nakon noćenja rally nastavlja preko Paga do Zadra iz kojeg se sutra dan ulazi u posljednju etapu rally-a koja se proteže od Zadra preko Vodica, Šibenika i Kaštela do Splita gdje je organizirana završna „fešta“.
Motoristi i rotarijanci iz tih gradova udružili su se i odlučili činiti dobro prikupljajući donacije (u obliku novca, hrane i higijenskih potrepština) za potrebite po svim postajama 2. Rotary Moto Rally Plus. U svakom od gradova bit će organizirano javno prikupljanje donacija uz prigodni zabavni program, hranu, piće, a naravno sve u društvu motorista i rotarijanaca. Prikupljene
donacije dostavljaju se socijalnim samoposlugama ili drugim organizacijama koje djeluju na području pojedinog grada s rute ove humanitarne moto avanture koju je odabrao lokalni suorganizator.
Postanite i vi dio ove humanitarne akcije, pridružite se svojim donacijama te ponesite atraktivne slike i snimke s ovog događaja. Dobro nam došli.

Sve dodatne informacije možete saznati na:
https://www.facebook.com/1-Rotary-Moto-Rally-Plus-1712951272336897/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *