13. veljače u atriju Starog grada varaždinski fašnički utorak za najmlađe

U utorak, 13. veljače atrij varaždinskog Starog grada ponovno će posjetiti najzanimljiviji posjetitelji – grofovi, vitezovi, vile, vilenjaci i brojni drugi likovi iz dječje mašte.
Turistička zajednica grada Varaždina i Društvo naša djeca Varaždin uz potporu Gradskog muzeja Varaždin drugu godinu zaredom organiziraju varaždinski fašnički utorak za najmlađe, u želji da duh fašnika i pokladne tradicije koja se njeguje u okolnim sredinama barem kratko obuzme i Varaždin.
Prigodni program u atriju Starog grada počet će u 9 sati i trajati sve do 13 sati, a očekuje se dolazak gotovo 800 mališana iz 17 varaždinskih dječjih vrtića, koji će, zbog ograničenog prostora, dolaziti u grupama. Na zabavu pod maskama, dobrodošli su i mališani koji ne pohađaju vrtiće.
Male će se maškare iz varaždinskih vrtića u šetnji pod maskama zaputiti prema Starom gradu, u čijem će im atriju tog prijepodneva biti domaćini grof i grofica, uz zabavu pod maskama u čast njihove kćeri Elizabete koja traži svog mladića, uz budno i zaštitničko oko viteza.
Svi će se oni pobrinuti da to bude utorak dobre atmosfere, uz puno veselja, smijeha, luckastosti, pjesme i plesa.
U slučaju lošeg vremena, zabava pod maskama bit će održana u dvorani Radosnica u DND-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *